Kuten salsiccia-raakamakkaramme, myös tämä chorizo valmistetaan sianlihasta, joka on jauhettu kaksi kertaa viiden millimetrin karkealla terällä. Makkaran lihapitoisuus on 92 prosenttia. Tämä tarkkaan valittu lihapitoisuus takaa täydellisen suutuntuman ja juuri sopivan mehevyyden. Savupaprika tuo makkaraan autenttista tulisuutta, savuisuutta ja hienoista makeutta – espanjalaisia perinteitä kunnioittaen.
Savupaprikalla maustettu chorizo
Käsin tehty makkara
Valmistus
Pistele muutamia reikiä makkaran kuoreen. Paista tai grillaa 10–12 minuuttia. Sisälämpötilan tulee olla vähintään 75 astetta. Nauti sellaisenaan tai paloittele kuten espanjalaisissa tapas-baareissa. Tiesithän, että chorizo on loistava valinta myös lihapataan. Makkara tuo pataan mukavaa suutuntumaa, ja sen täyteläisen tulinen maku tekee padasta entistä herkullisempaa.