Iberico on maailman kuuluisinta porsaanlihaa. Sillä on useita luokituksia. Kaikkein parasta on Bellota, mikä tarkoittaa, että porsas on syönyt tammenterhoja kasvatuksen loppuvaiheessa. Tammenterhot antavat lihalle hienon, pähkinäisen maun. Rakenne ja väri muistuttavat naudanlihaa. Ihana marmorointi tuo makuun lisää mehukkuutta ja rikkautta.
Iberico kasvatettu ruoholla ja tammenterhoilla
Hienointa espanjalaista porsaanlihaa
Hienointa espanjalaista porsaanlihaa
Alkuperä ja kestävyys
Iberico Bellota -lihaa saa vain Iberian niemimaalta. Olemme valinneet juuri tämän lihan, koska sen laatu ja maku ovat täysin omaa luokkaansa. Porsaat elävät ulkona vuoden ympäri ja syövät pysyvillä laidunalueilla, mikä auttaa ylläpitämään alueen biologista monimuotoisuutta.