Jokainen lihapalamme on mestariteos. Tämän laatuluokan lihaan tarvitaan paitsi juuri oikeanlaiset eläimet ja juuri oikeanlainen ympäristö, myös ammattitaitoisia kasvattajia, joilla on runsaasti kokemusta ja kunnianhimoa.
Yhdessä tuottamamme liha on vuodesta toiseen yhtä laadukasta. Laatu tarkoittaa, että liha on aina herkullista ja se on tuotettu järkevällä ja kestävällä tavalla. Olemme nimittäin sitä mieltä, että parasta karitsanlihaa saadaan Atlantin rannikolta Irlannista, naudanlihaa läntisen Kanadan preerialta ja sianlihaa Extramaduran alueelta Espanjasta. Tärkeimpiä ovat kuitenkin intohimoiset tuottajat, jotka omistavat koko elämänsä maailman parhaalle lihalle. Alla voit tutustua muutamaan tuottajaamme ja lukea heidän tarinansa.