Makkaramme salaisuus ei oikeastaan ole mikään salaisuus. Makkaran valmistamiseen käytetään ensiluokkaista lihaa. Huolehdimme myös täsmälleen oikeasta rasvapitoisuudesta, joka takaa makkaran mehevyyden ja rikkaan maun. Liha jauhetaan ensin kymmenen ja sitten viiden millimetrin karkealla terällä. Tämän jälkeen liha maustetaan ja ruiskutetaan luonnonkuoreen. Vain luonnonkuori takaa riittävän hyvän laadun. Sen vaikeampaa ei ole tehdä erityisen hyvästä lihasta erityisen hyvää makkaraa.
Käsin tehty makkara
Alkuperä ja kestävyys
Makkaramme valmistetaan Tukholmassa. Liha on peräisin eläimistä, jotka kasvavat luonnonmukaisesti, joilla on paljon elintilaa ja jotka pysyvät terveinä minimaalisen pienellä antibioottitarpeella. Makkara on erinomainen esimerkki kestävästä kehityksestä. Voimme hyödyntää eläimen hienon lihan kokonaan tekemällä makkaraa niistä maukkaista osista, joita ei yleensä myydä erillisinä paloina.