Salsiccia-raakamakkara valmistetaan sianlihasta, joka on jauhettu viiden millin karkealla terällä kaksi kertaa. Makkaran lihapitoisuus on 92 prosenttia. Tämä tarkkaan valittu lihapitoisuus takaa täydellisen suutuntuman ja juuri sopivan mehevyyden. Vivahdus omintakeista fenkolia korostaa, mutta ei peitä lihan luontaista makua.
Fenkolilla maustettu salciccia
Käsin tehty makkara

Valmistus

Pistele muutamia reikiä makkaran kuoreen. Paista tai grillaa salsicciaa 10–12 minuuttia. Sisälämpötilan tulee olla vähintään 75 astetta. Voit myös kuoria makkaran. Levitä liha paistinpannulle ja jatka kuin tekisit tavallista bolognesekastiketta. Lopputulos on kaikkea muuta kuin tavallinen – maku päihittää muut mennen tullen. Kannattaa kokeilla itse!