Tämä makkara on valmistettu täysin karitsanlihasta, joka on jauhettu kaksi kertaa viiden millimetrin karkealla terällä. Makkara on maustettu Etelä-Ranskalaisen Provencalen maakunnan tapaan valkosipuleilla, rosmariinilla ja muilla yrteillä.

Valmistus

Tee kuoreen muutama viilto. Paista tai grillaa makkaroita n. 10-12 minuuttia. Makkaran sisälämpötilan tulisi olla vähintään 75°C.  jonka jälkeen tuote on valmis tarjoiltavaksi. Voit kypsentää tuotteen myös ilman kuorta.

Makkaramme salaisuus ei oikeastaan ole mikään salaisuus. Makkaran valmistamiseen käytetään ensiluokkaista lihaa. Huolehdimme myös täsmälleen oikeasta rasvapitoisuudesta, joka takaa makkaran mehevyyden ja rikkaan maun. Liha jauhetaan ensin kymmenen ja sitten viiden millimetrin karkealla terällä. Tämän jälkeen liha maustetaan ja ruiskutetaan luonnonkuoreen. Vain luonnonkuori takaa riittävän hyvän laadun. Sen vaikeampaa ei ole tehdä erityisen hyvästä lihasta erityisen hyvää makkaraa.

Alkuperä ja kestävyys

Makkaramme valmistetaan Tukholmassa. Liha on peräisin eläimistä, jotka kasvavat luonnonmukaisesti, joilla on paljon elintilaa ja jotka pysyvät terveinä minimaalisen pienellä antibioottitarpeella. Makkara on erinomainen esimerkki kestävästä kehityksestä. Voimme hyödyntää eläimen hienon lihan kokonaan tekemällä makkaraa niistä maukkaista osista, joita ei yleensä myydä erillisinä paloina.