Paahtopaisti oli aiemmin tapana jättää osaksi karitsan luutonta paistia mutta me Lihakulttuurilla™ olemme päättäneet tarjota sen omana leikkuunaan sen maukkauden ja mureuden takia. Sopii valmistettavaksi kokonaisena mutta myös viipaloituna. Meidän paahtopaistissamme on päällä makurasva, joka maksimoi maun ja mehukkuuden.

Valmistus

Suolaa ennen valmistusta, se korostaa lihan luonnollista makua. Paista tai grillaa korkeassa lämpötilassa sopivaan kypsyyteen saakka. Mielestämme medium (59°C) on täydellinen. Anna lihan levähtää hetki ja viipaloi tarjoiltavaksi.

Paahtopaisti oli aiemmin tapana jättää osaksi karitsan luutonta paistia mutta me Lihakulttuurilla™ olemme päättäneet tarjota sen omana leikkuunaan sen maukkauden ja mureuden takia. Sopii valmistettavaksi kokonaisena mutta myös viipaloituna. Meidän paahtopaistissamme on päällä makurasva, joka maksimoi maun ja mehukkuuden.

Valmistus

Suolaa ennen valmistusta, se korostaa lihan luonnollista makua. Paista tai grillaa korkeassa lämpötilassa sopivaan kypsyyteen saakka. Mielestämme medium (59°C) on täydellinen. Anna lihan levähtää hetki ja viipaloi tarjoiltavaksi.