Marmoroitunut naudanliha on peräisin Angus-rodusta. Eläimet laiduntavat ensin ruohoa, ja kasvatuksen loppuvaiheessa niitä ruokitaan viljalla. Oikean rodun ja rehun yhdistelmällä saadaan aikaan täydellinen marmoroituminen ja hieno, voinen maku. Paloittelun yhteydessä tarkistamme jokaisen palan valitaksemme vain parhaimmat.
Nauta kasvatettu ruoholla ja viljalla
Täydellisen marmoroitumisen salaisuus

Täydellisen marmoroitumisen salaisuus
Alkuperä ja kestävyys
Liha on peräisin Kanadasta ja Australiasta, missä on pitkät perinteet viljaruokinnasta. Perheomistuksessa olevat tilat ylläpitävät eläinten, laidunmaiden ja koko alueen hyvinvointia. Eläimet laiduntavat ulkona vapaasti ja syövät viljan karja-aitauksissa, edelleen ulkona.